***The Freedom***

با سلام
من پویا جهانیار مدیر وبلاگ و طرافدار آزادی به خصوص نرم افزار آزاد هستم.
در این وبلاگ به مطالبی مانند لینوکس,برنامه نویسی,هک و امنیت,آزادی و... خواهم پرداخت.

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

پاپیون فیلمی در سبک درام و جنایی میباشد درباره ی زندگی آنری شاریر که ملقب به(پاپیون) میباشد است.داستان از این قرار است که در فرانسه به پاپیون اتهام قتل میزنند و باید برای گذراندن دوران محکومیت به جزایر گویان فرانسه در آمریکای جنوبی برود.اما عشق به آزادی او از اوایل فیلم مشخص میباشد که او چند بار از زندان های مخوف فرار کرده و دوباره دستگیر میشود ولی هیچگاه دست از تلاش برای رسیدن به آزادی برنمی دارد....

من این فیلم را برای دوستانی قرار میدهم که علاقه ی خاصی به آزادی دارند و دائما در تلاشند که به آزادی دستیابند...
بازیگران:Steve Mcqueen,Dustin Hoffman
تاریخ انتشار:1973 میلادی
منبع:myp30movie
لینک دانلود:پاپیون
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مرداد ۹۵ ، ۱۱:۱۰
پویا جهانیار

                                                          

وقتی برای اولین بار به سورس کد سی پلاس پلاس گیت نگاه کردم، دو چیز باعث تعجبم شد: اول آن که کد خالص C در مقابل ++C قرار دارد. نمیدانم چرا؟ لطفا در مورد پرتابل بودن بحث نکنید. دوم هم این که ++C آشغالی بیش نیست!

                                                                                                                                             لینوس توروالدز

همان طور که میبینید خالق لینوکس آقای توروالدز تنفر خاصی نسبت به C++ دارد.به خاطر اینکه بنده دلیلی برای این سخن لینوس توروالدز پیدا نکردم یک آزمایش کوچک و ساده با زبان های C و C++ انجام دادم.من برنامه ی چاپ Hello, World را یک بار در C و یک بار دیگر در C++ بازنویسی کردم:

//Hello.c
#include <stdio.h>
void main(){
        printf("Hello, World!");
}

//Hello.cpp
#include <iostream>
using namespace std;
int main(){
      cout<<"Hello, World!";
       return 0;
}

پس از کامپایل دو فایل Hello.c و Hello.cpp به نتایج زیر برخورد کردم:

حجم فایل کامپایل شده ی Hello.c, بیست و هفت کیلوبایت و حجم فایل کامپایل شده ی Hello.cpp برابر با نهصد و سی و پنج کیلوبایت شد!حال شما فرض کنید در برنامه های بزرگ چه اتفاقی بیفتد.

البته شاید دلیلی که پیدا کردم به دلیلی که توروالدز دارد ربطی ندارد و یا شاید دلیل من اشتباه باشد به هر حال اگر دلیلش این نیست و دلیلش را میدانید لطفا به اطلاع بنده هم برسانید. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مرداد ۹۵ ، ۱۹:۱۶
پویا جهانیار

Orange یک نرم افزار خاموش کردن کامپیوتر از راه دور است که توسط خودم به زبان Python نوشته شده است و کاملا Open Source میباشد.
شاید(حتما) این نرم افزار باگ هایی داشته باشد به همین دلیل از برنامه نویسان عزیز خواهشمند هستم که در توسعه این نرم افزار این بنده حقیر را یاری فرمایید تا کمکی برای دنیای نرم افزار آزاد باشد.
نسخه ی ویندوزی این نرم افزار در فایل zip موجود میباشد و همچنین برای استفاده  ی این نرم افزار در لینوکس میتوانید به پوشه ی Source Code رفته و فایل Orange.py را با استفاده از فرمان زیر در Terminal اجرای نمایید.
pyhton Orange.py

راهنمای اجرای این نرم افزار در داخل فایل زیپ موجود میباشد ولی اگر با مشکلی در خواندن راهنما برخورد کردید(به دلیل ضعیف بودن ادبیاتم)میتوانید از قسمت نظرات یا از طریق ایمیل (pouya.jahanyar@yahoo.com) یا از طریق تلگرام (telegram.me/pj_tt) مشکل خود را بپرسید.

لینک دانلود:Orange

حجم: 8.14 mb

منبع:pouya-jahanyar.blog.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مرداد ۹۵ ، ۱۲:۰۱
پویا جهانیار

Begining linux programming یک کتاب به نوشته ی alan cox درباره ی برنامه نویسی در لینوکس است که برای شما دوستان عزیز قرار میدهم تا از مطالب ارزشمند این کتاب بهره مند شوید.(توجه داشته باشید که این کتاب به زبان انگلیسی میباشد.)

Begining linux programming

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ مرداد ۹۵ ، ۱۶:۳۸
پویا جهانیار

مایکروسافت ویندوز (به انگلیسیMicrosoft Windows)، خانواده‌ای از سیستم‌عامل‌هایی است که شرکت مایکروسافت آن را برای رایانه‌های شخصی (PC)، تلفن‌های هوشمند و رایانه‌های لوحی تولید کرده‌است. این سیستم‌عامل، نسخه‌های متعددی دارد که از سال ۱۹۸۵ تاکنون به بازار عرضه شده‌اند.

از ویکی پدیای فارسی.

این سیستم عامل بطور کامل متن بسته میباشد بطوریکه فقط کارکنان شرکت مایکروسافت میتوانند این سیستم عامل را توسعه بدهند.و همین امر باعث کاهش امنیت و غیرقابل اعتماد بودن این سیستم عامل میشود.چون برخلاف گنو/لینوکس تعداد محدودی از افراد میتوانند این سیستم عامل را توسعه بدهند و اشکالات و باگ های آنرا رفع (Debug) کنند.از طرفی دیگر کسی چه میداند شاید(حتما) در داخل این سیستم عامل بک دوری برای جاسوسی وجود داشته باشد که این خطر بزرگی برای اکثر دولت هایی است که مهم ترین سیستم های آن ها از ویندوز استفاده میکنند.البته این امر برای افراد عادی(مثل من) مشکلی جدی محسوب نمیشود ولی به هر حال بهتر است این سیستم عامل نا امن و غیر قابل اعتماد را استفاده نکنیم.

البته نه این که لینوکس کاملا امن میباشد امنیت در دنیای مجازی چیز غیر ممکنی است.شاید لینوکس باگ های خطرناک تر از ویندوز داشته باشد ولی اگر اینطور باشد شما میتوانید به دلیل open source بودن سیستم عامل باگ های آن را رفع کنید!

اگر به موردی مشکوک شدید که ممکن است امنیت شما را سلب میکند(که به هیچ وجه نمیشوید)میتوانید آن مورد را حذف کنید!

ولی شما به هیچ وجه نخواهید توانست این کار هارا در ویندوز انجام دهید!

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ مرداد ۹۵ ، ۱۶:۰۵
پویا جهانیار